Всички ние сме иднивиди на тази планета.Всички сме толкова еднакви,но и толкова различни.Всички имаме различни възприятия за живота,но в крайна сметка всички стигаме до един и същи финал-всички умираме.Това е неизбежно,но идеяте не е да не умреш,а когато и да те сполети смъртта ти да си си изживал живота пълноценно.

Няма такова нещо като перфектния Аз. Винаги ще има по-добри,но никога не трябва да се предаваме.Трябва всеки от нас да се изгради и утвърди като личност.Да остави някаква следа след себе си.Да живее така както му харесва.Да се наслаждава на живота и на всичко което прави.Винаги да се опитва да стане по-добър.

Представете си,че всеки от нас когато се роди държи в ръцете си карти.Без значение дали са силни или слаби.Ние трябва да си изиграем така картите,както ни харесва,така че на нас да ни е добре.Това трябва да направим и с живота си, да живеем както ние искаме,по нашите правила.Хубава е обаче да се замисляме преди да направим нещо,защото последствита могат да бъдат много тежки.Още от малки ние започваме да се градим като личности. Всичко което правим сега ще се отрази на нашето бъдеще,затова е важно да не правим грешки и никога да не се предаваме.Да бъдем силни и винаги да имаме вяра в самите себе си. Не винаги е лесно да постигнем целта си,но никога не е невъзможно.Трябва да повярваме в нещо,за да се получи така,както трябва и както го искаме.Просто повярвайте в самите вас !