Секс,секс,секс.... Имам четири любими думи и именно те са: кеф,рахат,шоколад и секс. Какво е сексът? До колко той влияе на една връзка? Вярно ли е че ако сексът е скучен,то и връзката няма да продължи дълго? За мен сексът не е просто секс.Аз не го възприемам като едно физическо действие.Това е нещо повече.Хората се сближават по този начин и се опознават един друг.Това е начин да покажеш на другия,че му имаш доверие.Една връзка не трябва да се гради само на секс.С този човек трябва да можеш да разговаряш,да се забавляваш-всъщност трябва да можеш правиш всичко с него.

Няма нищо по-хубаво от това да правиш секс с любимия,защото тогава това не е просто секс.Ти влагаш чувства и емоции.Искаш на теб да ти е хубаво,но искаш и да доставиш удоволствие и на партниора си.И самия факт,че го докарваш до ерекция те прави щастлив,защото знаеш,че очевидно правиш и него щастлив.И какво по-хубаво от това е да свършите двамата,да легнете на леглото и да се гушкате?

Когато сексът е просто секс,всички тези неща,които написах по-горе,вероятно в този вид полов акт ,те не присъстват.Сексът е страст,но страстта не винаги е любов. Това е моето мнение,не съм правила секс с някой към когото нямам чувства,но на този етап от живота си не бих и искала.Предпочитам да спа с едно момче,и да знам,че всички тези неща присъстват в секса,който правя,отколкото да правя безразборно секс,без чувства и емоции.

В случай,че Вие имате истинска любов,но вашата половинка не ви задоволява така,както Вие бихте искали,просто му обяснете,кажете му какво и как да прави,той/тя би ви разбрал.